Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη αλβανός για 93 κλοπές και διαρρήξεις



Έναν 29χρονο λαθρομετανάστη από την Αλβανία συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο κέντρο της Αθήνας, για διαρρήξεις και κλοπές. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ μάλιστα είχε συγκροτηθεί και ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 29χρονος είχε διαπράξει ενενήντα τρεις διαρρήξεις-κλοπές στο Περιστέρι, τον Κολωνό, το Γαλάτσι, την Πεύκη, το Ίλιον, το Μαρούσι, τους Αγίους Αναργύρους, το Ηράκλειο, το Χαλάνδρι, τη Νέα Ιωνία, τη Μεταμόρφωση, τη Φιλοθέη, το Νέο Ψυχικό, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Χαλκηδόνα, τα Πατήσια, την Πετρούπολη, τον Άλιμο, τη Νέα Σμύρνη, τον Άγιο Δημήτριο, το Παλαιό Φάληρο, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 29χρονος δεν διέθετε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς είχε μπει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος του επίσης εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του 13ου και του 16ου Τακτικού Ανακριτή του Πλημμελειοδικείου Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr