Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Βούλγαρος κρατούσε φυλακισμένη τη φίλη του και την εξέδιδε

Συνελήφθη ο 24χρονος στη Θεσσαλονίκη. Εφιαλτικές στιγμές έζησε τον τελευταίο μήνα μία 22χρονη Βουλγάρα, την οποία κρατούσε όμηρο ο 24χρονος ομοεθνής σύντροφός της και την εξέδιδε επ' αμοιβή καθημερινά, σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης.


Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον σύντροφό της, καταγγέλλοντας το μαρτύριο που βίωνε στις αστυνομικές αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί ο 24χρονος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο δράστης τη συνόδευε στον οίκο ανοχής προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με πελάτες και στη συνέχεια την παραλάμβανε ο ίδιος ώστε αυτή να μη ξεφύγει. Κατήγγειλε ακόμη ότι τα χρήματα που αποκόμιζε ο 24χρονος τα μοιραζόταν με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Αμέσως μετά την καταγγελία αστυνομικοί τον εντόπισαν στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν. Η 22χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τη καταγγελία, ο δράστης φέρεται να την ξυλοκόπησε.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ακόμη ότι, σε βάρος του εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου σε χώρα Shengen από τις γερμανικές διωκτικές αρχές.