Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οικογένεια αλβανών είχε κάνει επιχείρηση την πώληση ναρκωτικών στην χώρα μας

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας πατέρας με τους δύο γιούς τους, το μεσημέρι της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 35 κιλά κάνναβης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους τρείς αλλοδαπούς έμπορους ναρκωτικών ουσιών, ηλικίας 49, 20 και 19 ετών, οι οποίοι σκόπευαν να διοχετεύσουν την ποσότητα των ναρκωτικών σε στέκια τοξικομανών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από συστηματική συλλογή στοιχείων για τη δράση του κυκλώματος, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα - φανοποιείο στην περιοχή των Διαβατών, ιδιοκτησίας του 49χρονου πατέρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    24 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 34 κιλών και 847 γραμμαρίων,
    Ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων,
    Ένα μικρόδεμα κοκαΐνης, βάρους 2,5 γραμμαρίων,
    Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
    Τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και
    Το χρηματικό ποσό των 2.105 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία των προαναφερόμενων 24 δεμάτων κάνναβης, βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένα σε φούρνο βαφής αυτοκινήτων.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της οικογένειας στην περιοχή της Μενεμένης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 11.280 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε ο 19χρονος για τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή directnews