Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ – ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ

voutsina2Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη γυναίκα, έγινε στις 09.00 το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος αλβανός δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Η 43χρονη είχε μία 8χρονη κόρη και ήταν παντρεμένη. Ο σύζυγος ειδοποιήθηκε για τη δολοφονία από αστυνομικούς...





voutsina1Λέγοντας ότι έσφαξε την φίλη του και έχοντας τα χέρια του μέσα στα αίματα, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα νεαρός άνδρας Αλβανικής καταγωγής.



Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, o δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και επιπλέον βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.


Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Δημοσιογράφου και εκ των εκδοτών της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή

voutsina2Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με το εν λόγω κατάστημα στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός κοριτσιού ηλικίας 10 ετών. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στον λαιμό (καρωτίδα), στο στέρνο και στην πλάτη.


Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταβαίνει εκεί και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας του οποίου ο Ανδρέας Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η περιοχή γύρω από το σπίτι έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και πάνω στον καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με το θύμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα αντιστάθηκε. Θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να κυνήγησε την γυναίκα μέσα στο σπίτι, με την 43χρονη να προσπαθεί να αποφύγει το μοιραίο.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες για τη δολοφονία και δήλωναν συγκλονισμένοι...