Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ : Το 23% των γυναικών στη Σουηδία βιάζεται από λαθρομετανάστες!



Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια​​ βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστονπέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμηκαι ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού».
 
Μεταξύ των ετών 2004 και 2012, ο πληθυσμός της Σουηδίας, επίσημα, έφτασε τα 9.000.000 με 9.500.000, κυρίως λόγω των μεταναστών από τις μουσουλμανικές χώρες. Οι οποίοι καισυνεχίζουν να έρχονται.
 
Ο βιασμός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους μέσω των οποίων οι μουσουλμάνοι έποικοι «εμπλουτίζουν» τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Σουηδία η χώρα της «ανεκτικότητας» έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στην Ευρώπη και το δεύτερο υψηλότερο στον κόσμο, δίπλα στο Λεσότο, μια μικρή χώρα στη Νότια Αφρική.
 
Εδώ είναι οι επίσημοι αριθμοί από τα Ηνωμένα Έθνη :
 
1. Λεσότο : 91,6 
2 . Σουηδία: 53,2 
3 . ΗΠΑ : 28,6 
4. Ζιμπάμπουε : 25,6 
5. Νορβηγία: 19,8 
6. Ισραήλ : 17,6 
 
Με βάση αυτούς τους αριθμούς (που δεν λαβαίνουν υπόψη τους βιασμούς που δεν καταγγέλλονται), εκτιμάται ότι το 23 % όλων των Σουηδέζων γυναικών θα πρέπει να βιαστεί κάποια στιγμή στη ζωή τους! 
 
Όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι η Σκανδιναβία είναι μια γη που έχει από τις πιο όμορφες λευκές ευρωπαίες γυναίκες, αλλά το γεγονός ότι οι Σουηδοί άνδρες εξακολουθούν να επιτρέπουν αυτό να γίνεται στις γυναίκες τους είναι βαθιά αηδιαστικό. 
 
Η υποκρισία των πουλημένων media είναι οφθαλμοφανής. Το 2009 η Ελευθεροτυπία κάτω από τον τίτλο «Πρωταθλήτρια στους βιασμούς γυναικών η Σουηδία», (που αναδημοσίευε δημοσίευμα της γαλλικής “Liberation”), δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στον παράγοντα τριτοκοσμικοί μετανάστες. Μάλιστα υπήρχε η σαχλή αναφορά ότι αποτελεί κάτι σαν "οξύμωρο" το πως γίνονται αυτά τα πράγματα στην «σουηδική κοινωνία» που έχει «τη φήμη ότι έχει κατακτήσει την ισότητα των δύο φύλων». 
 
Υπήρχαν αναλύσεις από καθηγητές, ερευνητές και λοιπούς «ειδικούς» παρατρεχάμενους, αλλά το γιατί κατάντησε η «προχωρημένη» Σουηδία να έχει κάθε ημέρα δεκαπέντε γυναίκες να καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού, σε αυτό δεν μας διαφώτισαν οι «ειδικοί». 
 
Η δικηγόρος Ann Christine Hjelm, ερευνήτρια της σεξουαλικής βίας εκτιμά ότι πάνω από το 85 % των φερομένων ως βιαστών είτε είναι αλλοδαποί, είτε είναι «Σουηδοί» δεύτερης γενιάς μετανάστες με γονείς πους γεννήθηκαν εκτός Σουηδίας. Σύμφωνα με τη μελέτη του Συμβουλίου Πρόληψης του Εγκλήματος ‘Brå’, οι πιο συχνές εθνικότητες βιαστών είναι Αλγερία, Λιβύη, Μαρόκο και Τυνησία. 
 
Την ίδια ώρα η Σουηδέζα (!) Cecilia Malmström, Επίτροπος της ΕΕ για τις εσωτερικές υποθέσεις, ζητάει συνεχώς νέους μετανάστες να κατακλύσουν την Ευρώπη «προκειμένου να εξασφαλιστεί η οικονομική επιβίωση της», αδιαφορώντας για τη ραγδαία αύξηση των βιασμών παιδιών από τους τριτοκοσμικούς - κατά κύριο λόγο - μουσουλμάνους μετανάστες που μπαίνουν συνεχώς στην Ευρώπη. 
 
Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2013, πάνω από 1.000 Σουηδέζες γυναίκες αναφέρθηκε ότι βιάστηκαν από μουσουλμάνους μετανάστες ΜΟΝΟ στην πρωτεύουσα της Σουηδία την Στοκχόλμη. Πάνω από 300 από αυτές ήταν κάτω από την ηλικία των 15 ετών. Ο αριθμός των βιασμών είναι αυξημένος έως και 16% μέχρι στιγμής φέτος σε σύγκριση με τους αριθμούς του 2012. 
 
Η επίσημη έκθεση του ‘Brå’ βέβαια, αρνήθηκε να αναφέρει την λέξη «μουσουλμάνος» στην ‘πολιτικά ορθή’ σοσιαλιστική Σουηδία. Μόνο ‘of the record’ και ανώνυμα από το φόβο μήπως χάσουν τη δουλειά τους, ανώτεροι αστυνομικοί και κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι αριθμοί αυτοί αντιπροσωπεύουν τους μουσουλμάνους. Και η πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων βιασμών προκαλείται από νέους αιτούντες «άσυλο». 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr