Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Κατάκολο - Αλλοδαποί ληστές τους χτύπησαν για 150 ευρώ

Νύχτα τρόμου για οικογένεια στο Κατάκολο - Τους χτύπησαν για 150 ευρώΣε ένα φτωχικό όπου ζουν δύο ηλικιωμένοι γονείς με το γιο τους που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εισέβαλαν χθες λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ τρεις αλλοδαποί ληστές στο Κατάκολο.

 

Οπως γράφει το ilialive, ο 89χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 77χρονη σύζυγός του, μαζί με τον 53χρονο γιο τους βίωσαν τον τρόμο, όταν οι αλλοδαποί δράστες μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας με κλωτσιές την πόρτα. Δέχθηκαν χτυπήματα απο τους ληστές που δεν έφεραν όπλο και αναγκάστηκαν να τους παραδώσουν το ποσό των 150 ευρώ.

Ήταν θαύμα το ότι τη στιγμή που ο 89χρονος άρπαξε την καραμπίνα και έπεσαν πάνω του οι ληστές να την αποσπάσουν, δεν τραυματίστηκε κανείς ότον το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Οι δύο αλλοδαποί ληστές μπήκαν στο σπίτι φορώντας κουκούλες για να κρύβουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο τρίτος περίμενε έξω από το σπίτι στον κεντρικό δρόμο από Συκιά προς Κατάκολο, μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όσα συνέβησαν φαίνεται πως προκάλεσαν πανικό στους ληστές που τράπηκαν σε φυγή, έχοντας αρπάξει το ποσό των 150 ευρώ. ενώ είχαν χτυπήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σε κοντινή απόσταση στο Κατάκολο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες, ενώ όλη τη νύχτα άνδρες από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας στην έδρα, «χτένιζαν» το βουνό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν και τους άλλους δύο δράστες.