Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 20ΧΡΟΝΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ..

Ένας Αφγανός γεννηθείς το 1976 αποπειράθηκε χθες το μεσημέρι στις 12:30 κοντά στην πλατεία τουΑγ.Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στην Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, να βιάσει μια Αλβανίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, ο 37χρονος παρακολουθούσε μέρες την 20χρονη Αλβανίδα (γεννηθείσα το 1993), και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Χθες το μεσημέρι αποπειράθηκε να την βιάσει στη μέση του δρόμου και η γυναίκα έβαλε τις φωνές , με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της περιοχής που έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι κάτοικοι τον ακινητοποίησαν και εκείνη την ώρα περνούσαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από την περιοχή με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν αμέσως. Την ώρα που οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες, ο Αφγανός χτύπησε έναν από τους αστυνομικούς και προσπάθησε να του βγάλει το υπηρεσιακό όπλο από τη θήκη.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για αντίσταση κατά της αρχής και προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αυτή τη στιγμή οδηγείται στον Εισαγγελέα.
πηγη