Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!

Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν.  Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.



Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι και σταδιακά ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου, η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα «το Πάσχα των Σιιτών».



Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, όπως ο Πειραιάς.



Φέτος η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Αλήθεια τι κάνει υπουργός Προ-Πο Δένδιας; Tι γίνεται με την επιχείρηση Ξένιος Δίας; Απολύτως τίποτα...!





Η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν ότι θέλουν μέσα στην Πατρίδα μας, από πορείες και συγκεντρώσεις για τον Μωάθεμ έως τελετές αυτομαστιγωμάτων στο κέντρο του Πειραιά.