Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Έλληνες Στρατιώτες και απείλησαν τις ζωές τους σε Hot Spot στα Ιωάννινα!


Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε Έλληνες Στρατιώτες και απείλησαν τις ζωές τους σε Hot Spot στα Ιωάννινα!Δεν έχει τέλος η σειρά των προκλήσεων απέναντι στους Έλληνες από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ και τους προστατευόμενούς της λαθρομετανάστες.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, σε «κέντρο φιλοξενίας» στον Κατσικά Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον Ελλήνων Στρατιωτών από λαθρομετανάστες.

Οι στρατιώτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκονταν μέσα σε σκηνή του Στρατού και δέχτηκαν βροχή από πέτρες και απειλές κατά της ζωής τους.

Πρόκειται για το ίδιο «κέντρο φιλοξενίας» από το οποίο επέδραμαν οι λαθρομετανάστες και τα μέλη ΜΚΟ για να πραγματοποιήσουν κατάληψη της Εγνατίας Οδού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και πάλι επεισόδια στην περιοχή.

Ο Καμμένος εκτρέπει τον Ελληνικό Στρατό από την αποστολή του και τον μετατρέπει σε υπηρέτρια των λαθρομεταναστών. Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της καταστρεπτικής πολιτικής είναι και το γεγονός πως ζωές Ελλήνων Στρατιωτών απειλούνται, όχι σε ασκήσεις και επιχειρήσεις, αλλά στην διάρκεια της ώρας αναπαύσεως σε ένα «κέντρο φιλοξενίας».

Δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη αν στη συνέχεια αποκαλυφθεί πως η αφορμή της επίθεσης ήταν ότι οι Έλληνες Στρατιώτες «τόλμησαν» να μην έχουν αφαιρέσει το εθνόσημο με το Σταυρό από τα μπερέ τους.