Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα σε κατοίκους της Χίου που εναντιώθηκαν στην παρουσία λαθρομεταναστών έξω από τα σπίτια τους - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ του Σύριζα σε κατοίκους της Χίου που εναντιώθηκαν στην παρουσία λαθρομεταναστών έξω από τα σπίτια τους - ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΤρεις τραυματίες στο νοσοκομείο από το άγριο ξύλο των ΜΑΤ της Αριστεράς – Αναίτια και απρόκλητη επίθεση στους κατοίκους των Ταμπάκικων  

Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση λαθρομεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής.

Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

50 λαθρομετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.


 

Βίντεο: Ούρλιαζαν οι γυναίκες από την μανία των ΜΑΤ του Σύριζα