Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κυβερνητικό σχέδιο για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κυβερνητικό σχέδιο για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!Αλίμονο αν η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών δεν είχε συγκροτημένο σχέδιο για καταστροφή του Ελληνισμού. Αλίμονο αν η κυβέρνηση των ψευτών δεν κορόιδευε και σε αυτό το θέμα τον Ελληνικό Λαό, για να τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, κατά πρώτον οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που μαρτυρούν τα κανάλια και οι επίσημες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις.

Αυτό, βεβαίως, ήταν ήδη γνωστό, αφού παρά το κύμα εισροής, ο αριθμός προσφύγων και λαθρομεταναστών που παρουσιάζουν τα κανάλια είναι... μυστηριωδώς στάσιμος.
Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζαμε ως τώρα είναι ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να τους κρατήσει όλους. Ίσως σε αυτό συνετέλεσε και η δημοσκόπηση που έδειξε πως όλοι αυτοί συμπαθούν την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, επειδή διαλύει την Ελλάδα. Συνεπώς γιατί να μην τους δώσουμε και δικαίωμα ψήφου, μπας και μπει ο Καμμένος στην Βουλή και μετά στο ελικόπτερο;

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει και τυπώνει περίπου εκατό χιλιάδες άδειες ασύλου, ενώ θα δοθούν και δελτία παραμονής τουλάχιστον για δέκα χρόνια σε όσους υποβάλλουν αιτήσεις ασύλου.

Κοινώς, θα μείνουν όλοι εδώ ακόμα και όταν ο πόλεμος στην Συρία θα έχει τελειώσει, προς τέρψιν των εθνομηδενιστών μαρξιστών και των αμερικανοσιωνιστών πατρώνων τους.