Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Τα συστημικά -ξεπουλημένα- ΜΜΕ απέκρυψαν τον βιασμό μικρού κοριτσιού στον Πειραιά από τον αφγανό πατέρα του!


Τα συστημικά ΜΜΕ απέκρυψαν τον βιασμό μικρού κοριτσιού στον Πειραιά από τον αφγανό πατέρα του!Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Μια είδηση, η οποία αν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εν τούτοις, δεν την είδαμε ούτε την διαβάσαμε σε κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Και βιασμός στον Πειραιά» αναγράφονται τα εξής:
«Μια μέρα στο λιμάνι του Πειραιά είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί. Οι καβγάδες μεταξύ των μεταναστών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, ενώ δεν λείπουν και τα κρούσματα βίας και ναρκωτικών. «Τσακώνονται για το παραμικρό. Ο καβγάς μπορεί να ξεσπάσει επειδή κάποιος πήρε ένα μήλο παραπάνω και από εκεί να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα», λέει ο διοικητής του Α’ Λιμενικού Τμήματος του Λιμεναρχείου Πειραιά, Αριστείδης Γιαννιώτης, και αποκαλύπτει: «Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις. Για παράδειγμα, πριν από μερικές μέρες συλλάβαμε έναν Αφγανό, ο οποίος κακοποιούσε τη γυναίκα του και βίασε το κοριτσάκι του. Είχαμε περιστατικό θωπείας σε παιδί, περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και ξεκαθαρίσματα μεταξύ των μεταναστών. 
 
Συνήθως προλαμβάνουμε τις φασαρίες. Για παράδειγμα, είχαμε ενημέρωση πως μια ομάδα Αφγανών είχε δώσει ραντεβού με μια ομάδα Πακιστανών για ξεκαθάρισμα. Μάλιστα, είχαν αγοράσει μαχαίρια από το super market. Φυσικά, το προλάβαμε», λέει ο κ. Γιαννιώτης και τονίζει: «Το λιμάνι δεν είναι ασφαλής χώρος για αυτούς. Κυρίως για τα παιδιά. Έχουμε καταντήσει να εκτελούμε και χρέηbaby sitter, αφού προσέχουμε μην πέσει κανένα παιδί στη θάλασσα. Πρέπει να μεταφερθούν αλλού. Από την επόμενη εβδομάδα η κίνηση στο λιμάνι λόγω Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν μείνουν εδώ, θα υπάρξει πρόβλημα».

Πουθενά, φυσικά, στα συστημικά ΜΜΕ δεν έγινε αναφορά για τον αφγανό βιαστή του ίδιου του παιδιού του. Ούτε μάθαμε τι έγινε μετά την σύλληψή του και αν εξακολουθεί να κρατείται. Όπως, επίσης, δεν πληροφορηθήκαμε από πουθενά για το τι έγινε με τις συμμορίες των αφγανών και των πακιστανών, οι οποίοι ετοιμαζόντουσαν να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρια. Η «πολιτική ορθότητα» του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου επιβάλλει το πλήρες «θάψιμο» τέτοιων ειδήσεων, οι οποίες χαλάνε την γεύση της πολυπολιτισμικής σούπας που σε καθημερινή βάση σερβίρεται στον Ελληνικό Λαό.

Αυτός θεωρείται ικανός μόνο στο να πληροφορείται, με συνεχή αφιερώματα, για τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οικογένειες που «ανοίγουν τα σπίτια τους στους πρόσφυγες» στην Ειδομένη και αλλού, την ίδια ώρα που ο φόβος και η ανησυχία των υπολοίπων κατοίκων για την ασφάλεια της ζωής τους και την περιουσία τους περνάει στο εντελώς αθόρυβο. Εκτός από τον απαράδεκτο βιασμό στον Πειραιά υπάρχει και ο εξίσου απαράδεκτος «βιασμός» της νοημοσύνης μας, σε καθημερινή βάση, ο οποίος συντελείται από την παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ.    
         
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ