Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ιδού οι «ρατσιστικές» δολοφονίες: αλβανός ο φονιάς 40χρονης στην Θεσσαλονίκη - Είχε αποφυλακιστεί με νόμο του Σύριζα


Ιδού οι «ρατσιστικές» δολοφονίες: αλβανός ο φονιάς 40χρονης στην Θεσσαλονίκη - Είχε αποφυλακιστεί με νόμο του ΣύριζαΣτην εξιχνίαση εγκλήματος που έγινε στις 19 Αυγούστου 2015, σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, προχώρησε η Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, μια 40χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και κατέληξε εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αστυνομίας, δράστης του φόνου είναι 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, που αναζητείται πλέον, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.

Ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Είχε αποφυλακισθεί με τους «ευεργετικούς» νόμους των συριζοψεκασμένων περί «αποσυμφόρησης» των φυλακών, με «περιοριστικό» (εδώ γελάνε!) όρο την εμφάνισή του, μια φορά το μήνα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, τον οποίο παραβίασε μετά τη δολοφονία που διέπραξε.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού, καθώς κι εκείνοι που φρόντισαν να αποφυλακιστεί!