Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Αλλοδαποί λήστεψαν Αλγερινό στα Χανιά

ImageHandler
Οι δύο αλλοδαποί ακινητοποίησαν τον 30χρονο Αλγερινό σε ένα σκοτεινό δρομάκι στα Χανιά με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε.

Τα λιγοστά χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ένας συμπατριώτης του έβαλε στο μάτι ένας 29χρονος Αλγερινός και αποφάσισε να τον ληστέψει για να του τα πάρει. Μάλιστα, ζήτησε και τη βοήθεια ενός 21χρονου Ιρακινού, μαζί με τον οποίο του έστησαν ενέδρα.

Οι δύο αλλοδαποί ακινητοποίησαν τον 30χρονο Αλγερινό σε ένα σκοτεινό δρομάκι στα Χανιά με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε. Του άρπαξαν 120 ευρώ, πήραν και τα προσωπικά ταξιδιωτικά του έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, μετά την καταγγελία του θύματος, ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε..

Λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους βάλουν χειροπέδες. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 370 ευρώ και ερευνάται αν και τα υπόλοιπα προέρχονται από ληστείες ή κλοπές.

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.