Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Λαθρομετανάστης προσπάθησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το λιμάνι της Χίου! Ένταση με κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα πρόκληση των ασύδοτων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, στην Χίο! Εχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του νησιού, ένα από τα «προσφυγάκια» που… αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και… ευγνωμονούν τον ελληνικό λαό, επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία.

Έγινε όμως αντιληπτός από περαστικούς Έλληνες και πριν υποστεί την οργή τους, συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού. Και προφανώς, θα αφέθη ελεύθερος αργότερα, κατόπιν «άνωθεν εντολής»…

Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου για την κατάσταση που επικράτησε στο λιμάνι του νησιού

"Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Λιμάνι της Χίου από νωρίς σήμερα, καθώς η έλλειψη πολιτικής απόφασης για το μέλλον των μεταναστών που έχουν καταλάβει το κεντρικό λιμάνι της Χίου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολιτών, κυρίως επαγγελματιών που θίγονται από την κατάσταση. Και σήμερα στο στόχαστρο βρέθηκαν άτομα των ΜΚΟ και των Πρωτοβουλιών Αλληλεγγύης, των οποίων η παρουσία και η υπόθαλψη της όλης κατάστασης ρίχνει συνεχώς λάδι στη φωτιά.
Πριν από λίγη ώρα τα αίματα άναψαν επικίνδυνα όταν ένας μετανάστης επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία, καθώς αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την οξεία αντίδραση των Ελλήνων που βρίσκονταν στο Λιμάνι, ενώ η είδηση ταξίδεψε σαν αστραπή και σε λίγη ώρα ο συγκεντρωμένος κόσμος αυξήθηκε σημαντικά.
Άμεση ήταν η αντίδραση των αρχών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου. Τέλος η κατάσταση από την παρουσία των μεταναστών στο Λιμάνι είναι τριτοκοσμική, με αυτοσχέδιες σκηνές, ρούχα πεταμένα και σκουπίδια να συνθέτουν το σκηνικό."
chiospress.gr