Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες Έλληνας οδηγός όταν εγκλωβίστηκε από ορδές λαθρομεταναστών! Πλήρης διαστρέβλωση του γεγονότος από τα ανθελληνικά ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με οδηγό φορτηγού το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, η οποία παραμένει κλειστή από τους λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται στο ύψος του Πολυκάστρου.

Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει:"Στη χώρα μου είμαι ρε! Τι πράγματα είναι αυτά; Κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!"

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο…



Ακολουθεί το σχόλιο του Εθνικισμός.net για το περιστατικό και την στάση των ΜΜΕ
Για μία ακόμα φορά, ο συρφετός που έχει μαζέψει στην πατρίδα ΜΑΣ (μας, κουφάλες!) το συριζοψεκασμένο λεχριταριό, αποπάτησε το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί κι έκλεισε την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων – την Εθνική οδό που έχουν χρυσοπληρώσει με τον ιδρώτα και το αίμα τους οι Έλληνες, για να μπορούν να την χρησιμοποιούν και να κινούνται ελεύθερα στη χώρα.


Κι όταν οδηγός νταλίκας, που ακινητοποιήθηκε κι εδέχθη επίθεση από τους απρόσκλητους προστατευομένους των ΜΜΕ, κατέβηκε κάτω κι άρχισε να διαμαρτύρεται, τα ΜΜΕ τον παρουσίασαν ως… παρ’ ολίγον δολοφόνο.  Ιδού ένα τυχαίο δημοσίευμα - πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο: 

«Πολύκαστρο: Οδηγός νταλίκας πήγε να πέσει πάνω στους πρόσφυγες! Βρισιές και… παραλήρημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδιο με οδηγό φορτηγού το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, η οποία παραμένει κλειστή από τους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται στο ύψος του Πολυκάστρου.
Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει. Ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και τότε πήρε… φόρα με το όχημά του και πήγε να πέσει πάνω στους σταματημένους πρόσφυγες!
Κάποιοι από τους διαδηλωτές έφυγαν τρομαγμένοι από τη μέση, ενώ ο οδηγός σταμάτησε λίγο πριν πέσει πάνω στο πλήθος. Ο οδηγός σε παραλήρημα φώναζε και έβριζε λέγοντας «Στη χώρα μου είμαι ρε γ…», «τι πράγματα είναι αυτά με τους μαύρους», «κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας», και ότι «θα… τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας»…
Ταυτόχρονα προκαλούσε και τους δημοσιογράφους που κατέγραφαν το ξέσπασμά του να «πάρουν» και τις πινακίδες καθώς όπως φώναζε τις είχε… πληρωμένες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο αντί να συλλάβουν…. ηρέμησαν τον εξαγριωμένο οδηγό που τελικά αποχώρησε προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Και γιατί όλα αυτά; Διότι οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους…) στοχοποιούν όποιον Έλληνα αντιδρά, για να τρομοκρατήσουν και τους υπολοίπους. Αλλά δε θα τους περάσει!