Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Φρίκη στη Χαλκίδα! 13χρονος Ρουμάνος κατηγορείται ότι βίασε 5χρονο αγοράκι σε χωράφι!

xeiropedes_562_355
Το σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο δεν ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, έγινε το απόγευμα της Τρίτης στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Ένας 13χρονος Ρουμάνος που διαμένει στη περιοχή, φέρεται να ξεμονάχιασε σε χωράφι ένα 5χρονο αγοράκι που είχε βγει έξω να παίξει και στη συνέχεια… να το βίασε με ιδιαίτερη αγριότητα!

Σύμφωνα με το eviazoom, το 5χρονο αγοράκι, το οποίο κατάγεται από την Χαλκίδα, έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο Ρουμάνο το απόγευμα της Τρίτης στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην Έξω Παναγίτσα.

Μάλιστα ο 13χρονος μετά την σύλληψη του, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως απομόνωσε τον 5χρονο σε χωράφι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού και στη συνέχεια αφού του κατέβασε το παντελόνι, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του!
Ευτυχώς κάποιοι άκουσαν τις φωνές του 5χρονου και έσπευσαν στο σημείο!

Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χαλκίδας όπου και συνέλαβε τον 13χρονο, ο οποίος σύμφωνα με το EviaZoom ομολόγησε στο τμήμα την αποτρόπαια πράξη του. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σε βάρος του 13χρονου που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ασκήθηκε ποινική διώξη σε βαθμό κακουργήματος.
EviaZoom