Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Άγριο κράξιμο σε βουλευτή του Σύριζα από Έλληνες του Κιλκίς: Τον έβγαλαν έξω από σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ξινή βγήκε στον βολευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη, η απόφαση να παραστεί στη  συνάντηση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, με πρωτοβουλία κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, η οποία ξενοκρατείται - 14.000 «προσφυγάκια» είναι στο Ειδομενιστάν, 1.500 στο βενζινάδικο της ΕΚΟ, 3.500 στη Νέα Καβάλα και 3.000 στο Χέρσο, σύνολο 22.000 μόνο στον νομό Κιλκίς!

Έτσι, όταν επιχείρησε να πάρει το λόγο, για να πει το… ποίημά του, γιουχαρίστηκε εντόνως από τους παρευρισκομένους και αναγκάστηκε να πάρει δρόμο, πριν του συμβούν τα χειρότερα. Βγαίνοντας από την αίθουσα, δήλωσε στο ΑΠΕ, ότι τα άτομα που τον αποδοκίμασαν «προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τοπικός βουλευτής της νουδούλας Γεωργαντάς ετάχθη υπέρ του συριζαίου συναδέλφου του, δηλώνοντας πως «είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει», αποδεικνύοντας και στον πιο καλόπιστο, ότι η νουδούλα στηρίζει την κομμουνιστική κυβέρνηση στο λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα -και όχι μόνον σ’ αυτό- κατόπιν αυστηρής διαταγής της κοινής τους αφέντρας, της φράου Μέρκελ!