Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ! ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΧΑΤΖΑΡΕΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ )

xatzares-lathro2-(1)Μια τρομακτική αποκάλυψη κάνει το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Πρόκειται για κατασχεμένα αντικείμενα από αυτά που έχουν “φορτωθεί” πάνω τους τα κατακαημένα τα λαθρομεταναστάκια που με τη βοήθεια των επαίσχυντων πρακτόρων από τις ΜΚΟ που ενεργούν και επιχειρούν εντός του ελληνικού εδάφους, παίζουν επικίνδυνα μειοδοτικά παιχνίδια εις βάρος της εθνικής ακεραιότητας της Ελλάδος. 

Μάλιστα την Κυριακή το πρωί μπήκε σε εφαρμογή το σχέιο Β: Παραχώρηση εθνικού εδάφους με την αποδοχή από μέρους των προδοτών της Αθήνας όλων όσων υποστήριξε η γυφτοσκοπιάνη κυβέρνηση ότι δεν εισήλθε εντός της επικράτειας.

Δείτε με τι “παίζουν” κάθε μέρα και κάθε νύχτα οι λαθρομετανάστες στην Ειδομένη. Οι καημένοι οι πρόσφυγες…

12986746_10206493478281234_1942377595_oΗ αστυνομία ανήμπορη να αντιδράσει αφού εχει εντολή να μην τους αγγίζει. Kαι ποιος αστυνομικός θα ρισκάρει τη ζωή του για 700 ευρώ για να τον κάνει κομμάτια ο λαθρέποικος με την χατζάρα;

Εχουμε γίνει μειοψηφία στην ίδια μας τη χώρα και φοβόμαστε να κουνηθούμε. Από την Ειδομένη κάτοικοι μας καταγγέλουν καθημερινά ότι φοβούνται ότι θα τους σφάξουν οι λαθρό με τις χατζάρες και κλειδώνονται στα σπίτια τους.

Οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν αρματωθεί με όπλα.
Για να μη μιλήσουμε για μια ακόμη φορά για το πάρτι που κάνουν εκεί πάνω οι ΜΚΟ.
Θα χυθεί αίμα ρε προδότες εκεί πάνω! Και θα είναι Ελληνικό! Ακούτε ρε ανθέλληνες που έχετε κάνει την Ελλάδα γκέτο λαθρομεταναστών;