Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΝΕΠΑΛ!!! ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!!!

Αντιμέτωπος με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθε ένας άντρας από το Νεπάλ στα χέρια των απαγωγέων του, επίσης παράτυπων μεταναστών από το Μπαγκλαντές.

Η σπείρα των απαγωγέων προσέγγισαν τον άτυχο άντρα, τον ακινητοποίησαν και επί 14 ημέρες τον είχαν φυλακισμένο σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου καθημερινά τον χτυπούσαν και τον βασάνιζαν για να πείσουν τους συγγενείς του στο Νεπάλ να τους στείλουν μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν. 
 
Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν μέσω Interpol για την υπόθεση και άρχισαν την έρευνα, καθώς γνώριζαν ότι κάθε 24ωρο είναι κρίσιμο και σπάνια βρίσκεται ζωντανό το θύμα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν και εισέβαλαν στο διαμέρισμα, κολαστήριο στην Κυψέλη και απελευθέρωσαν τον τυχερό μέσα στην ατυχία του άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε άθλια κατάσταση από την βία που είχαν ασκήσει οι κακοποιοί πάνω του. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ αργότερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.