Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!


Ζώα με ανθρώπινη μορφή ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, κατακρεούργησαν τα ξημερώματα στην Ομόνοια έναν άτυχο Έλληνα οικογενειάρχη, όπως έχουμε ήδη σε πρωίνη ανάρτηση μας αναφέρει.

Τα ζώα ήταν 3 και χτύπησαν πισώπλατα με μαχιαριές τον Έλληνα ο οποίος μετέβαινε στο μαιευτήριο όπου γεννούσε η γυναίκα του το δεύτερο τους παιδί. Από το σφαγμένο Έλληνα οι δράστες έχουν αποσπάσει προσωπικά αντικέιμενα και μιά κάμερα, που είχε μαζί του για να καταγράψει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές απο το μαιευτήριο...

ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την Ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 
πηγη