Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ 30 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!

ΜΕΓΑΛΗ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ” ΝΙΚΗ ΤΟΥ μΠΑτΣΟΚ: ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 100 ΣΟΜΑΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!

Πριν από λίγη ώρα η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές περίπου 20 μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έξω από το δημαρχείο της Αθήνας όπου κάποιοι ήθελαν να κάνουν «αντιρατσιστική» συγκέντρωση με κύριο αίτημα να τεθεί εκτός νόμου… η Χρυσή Αυγή και ο Εθνικισμός. 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ… “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”. 

Το κράτος του Γιωργάκη, προωθεί συγκέντρωση 100 Σομαλών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που βρίσκονται στην πλατεία Κοτζιά. Είναι ξεκάθαρο πια ότι το κράτος (όπως και στην Θεσσαλονίκη προχθές) κάνει πλάτες στους «αντιρατσιστές» διώκοντας τους Έλληνες Εθνικιστές ΠΟΛΙΤΕΣ!

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές. Παράλληλα, κρατώντας σκληρή στάση για να αποφευχθούν τα φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής της Γ' Σεπτεμβρίου που επρόκειτο να κάνουν πορεία στο δημαρχείο, να μην το κάνουν!!!

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, όποιος ξεκινήσει από τη συμβολή Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου (σημείο συνάντησης των κατοίκων) προς την οδό Αθηνάς, θα προσάγεται!!!


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ"

Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώνουμε από την ηλεκτρονική μας σελίδα.