Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σκυλιά, προσαγωγές και συνεχείς περιπολίες στο κέντρο..(έτσι λένε..)

Τέλος στο καθεστώς ανομίας στο κέντρο της Αθήνας επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αστυνομικοί με σκυλιά, καθημερινές περιπολίες και διαρκείς προσαγωγές. "Πακέτο φυγής" για λαθρομετανάστες (γελάστε ελεύθερα)


Τις δράσεις για το κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη(!!) Χρήστος Παπουτσής.

Πλέον η παρουσία της αστυνομίας στα σημεία, όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει "κόκκινο" θα είναι ιδιαίτερα έντονη.(μπλα μπλα μπλα μπλα )

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι θα γίνονται καθημερινές περιπολίες σε πολύπαθες περιοχές με συνεργασία των ομάδων ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ. (δε θέλουμε περιπολίες, συλλήψεις θελουμε και απελάσεις!)

 Σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις σκούπας, οι οποίες δεν ήταν συχνές(όταν είχαν ανακοινωθεί και οι "σκούπες" ήταν να γίνονται 2 την εβδομάδα, τελικά γινόντουσαν 2 το εξάμηνο!), πλέον θα γίνονται διαρκείς προσαγωγές στο κέντρο, όπου θα σταθμεύουν διμοιρίες για αυτόν τον σκοπό.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν στοχευμένες επιχειρήσεις από τη δίωξη ναρκωτικών και το τμήμα ηθών στα σημεία του κέντρου όπου το πρόβλημα της διακίνησης και της πορνείας είναι οξύτερο. (εδώ και 7 χρόνια οι αφρικανες ιερόδουλες κάνουν πιάτσα στα πιο κεντρικά σημείο της Αθήνας, Γ' Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη 200 μέτρα απο το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και στην Ικτίνου ακριβώς πίσω απο το δημαρχιακό μέγαρο!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ)


Βγάζουν σκυλιά στους δρόμους
 Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπουτσή, θα δούμε ακόμα μεικτές περιπολίες αστυνομικών και ειδικών φρουρών, οι οποίοι θα έχουν μαζί τους και εκπαιδευμένα σκυλιά.( τα εκπαιδευμένα σκυλιά τι θα τα κάνουν? να μυρίζουν τις αποσκευές των λαθρομεταναστών που έχονται απο τον έβρο..??)

Ομάδες αστυνομικών με έναν βαθμοφόρο αστυνομικό και τέσσερις ειδικούς φρουρούς θα αναλάβουν να κάνουν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.(θα παίρνουν και δείγμα ούρων/κοπράνων?)

Ο Χρήστος Παπουτσής εξήγγειλε ακόμη ότι θα υπάρξουν δράσεις για να καταπολεμηθούν και τα κυκλώματα επαιτείας, καθώς οι ζητιάνοι έχουν πολλαπλασιαστεί στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες.
Επίσης, θα υπάρξει ανάπτυξη αστυνομικών σε δύο  βάρδιες σε γειτονιές του κέντρου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ ετοιμάζονται και επιχειρήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως ο Ασπρόπυργος, όπου υπάρχουν Ρομά (Συνέχεια το ίδιο μπλα μπλα μπλα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ενέργειες τα τελευταία 5 χρόνια!)

Τέλος, δύο φορές τη βδομάδα θα γίνονται έλεγχοι από ειδικά συνεργεία για την ανακάλυψη αποθηκών που τροφοδοτούν το παρεμπόριο (ναι είναι μυστικά κρυμένες οι αποθήκες... ακολουθήστε κάθε πρωί ξημερώματα τους λαθρομετανάστες που πάνε και παίρνουν το εμπόρευμα απο τις "κρυφές" αποθήκες!!)


Έφοδοι σε κτίρια όπου μένουν αλλοδαποί
Δύο φορές την εβδομάδα αστυνομικοί μαζί με δημοτικούς αστυνομικούς και εισαγγελέα θα μπαίνουν σε εγκαταλειμμένα κτίρια, όπου διαμένουν αλλοδαποί. ( 2 φορές την εβδομάδα ε? τις υπόλοιπες μέρες τι θα κάνετε? διακοπούλες και ξύσιμο? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ)

Ο κ. Παπουτσής σημείωσε ότι ετοιμάζεται ένα ελκυστικό πακέτο για όποιον λαθρομετανάστη θέλει να φύγει.(Εδώ γελάσαμε για αρκετή ώρα, τα νέα ελκυστικά πακέτα "διακοπών του Παπουτσή, διαβάστε παρακάτω)

Αυτό περιλαμβάνει απόφαση απέλασης χωρίς κράτηση και μη καταγραφή του λαθρομετανάστη στη λεγόμενη λίστα ανεπιθύμητων. (ο έλληνας πολίτης λοιπόν ΠΛΗΡΩΝΕΙ την απέλαση του λαθρομετανάστη ΧΩΡΙΣ να γίνει καν καταγραφή του!!!)

Επίσης, η μετάβαση στο αεροδρόμιο θα είναι δωρεάν, όπως και το εισιτήριο, ενώ εξετάζεται σε συνεργασία με την ΕΕ για το αν θα δίνεται και κάποιο ποσό για τις πρώτες μέρες μετά τη φυγή του κάθε μετανάστη από την Ελλάδα. (το νέο ελκυστικό πακέτο διακοπών του Παπουτσή περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση στο αεροδρόμιο, ΔΩΡΕΑΝ εισητήριο και εξετάζουν λέει να δώσουν ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ στον κάθε λαθρομετανάστη για να περάσει άνετα τις πρώτες μέρες των διακοπών του!!)