Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟMETANASTES ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ...ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!

Παρά την αποχώρησή τους από το οδόστρωμα και λόγω της ώρας, Μεσογείων και Κατεχάκη θύμιζε για αρκετή ώρα ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νεύρα τους.

Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν περίπου 250 ΛΑΘΡΟμετανάστες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν στη συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με τη Μεσογείων, όπου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.


Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες κρατώντας πανό βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κατεχάκη στο Μετρό, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα. Αλλά, όταν αποφάσισαν να κατέβουν στο δρόμο και να κλείσουν την κυκλοφορία στην Κατεχάκη, επικράτησε πανδαιμόνιο.

Η διαμαρτυρία τους δεν κράτησε πολύ και μία ώρα αργότερα άνοιξαν το δρόμο και εν συνεχεία αποφάσισαν να μεταβούν στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

πηγη