Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Απίστευτη τραγωδία στην καρδιά της Αθήνας – Αλλοδαποί τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει

- Λίγη ώρα μετά το φόνο η γυναίκα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους
- Καρά, καρέ κατέγραψε την άγρια δολοφονία κάμερα ασφαλείας
- Τον δολοφόνησαν για να του πάρουν την κάμερα που θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές του παιδιού του
- Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τρία άτομα στη μέση του δρόμου
- Συγκλονιστικές οι ματυρίες των κατοίκων της οδού Ηπείρου 

 

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, προκύπτει πως οι δράστες ήταν τρεις, μελαψοί και πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που γράφτηκε τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας,υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας, κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.
Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις αλλοδαποί  ληστές που κρατούσαν μαχαίρια.

Ο 44χρονος έμελλε να πέσει πάνω τους. Προσπάθησε να τους ξεφύγει, όμως δεν πρόλαβε. Τον χτύπησαν με το μαχαίρι τουλάχιστον 3 φορές στα πλευρά στα χέρια και το λαιμό.

Μάταια ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διαφύγει. Κρατήθηκε με όλες του τις δυνάμεις και έκανε μερικά μέτρα.  Δεν τα κατάφερε. Ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα βήματα από την πόρτα του.


Η κάμερα ασφαλείας "είδε" τους δολοφόνους

Στο σημείο της επίθεσης σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Το τραγικό περιστατικό έχει καταγραφεί. Οι αστυνομικοί “έχουν” τους δράστες και με βάση τα πλάνα προσπαθούν να διασταυρώσουν στοιχεία.

Φαίνεται ολοκάθαρα ότι στόχος τους ήταν το τσαντάκι με την κάμερα που κρατούσε ο άτυχος άνδρας.

Άρχισαν να την τραβούν από το χέρι του. Προσπάθησε να παλέψει ο 44χρονος. Τότε δέθηκε τα πρώτα χτυπήματα στην πλάτη, προσπάθησε να ξεφύγει, ήρθαν όμως τα χτυπήματα στο λαιμό.

Σαν να μην είχε συμβεί τίποτε οι δράστες άρπαξαν την κάμερα και το άφησαν αιμόφυρτο...

Σύζυγος και μάνα περίμεναν...

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η μάνα του περίμεναν. Η ώρα περνούσε. Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κατέβουν και να τον περιμένουν στο δρόμο.
Όταν βγήκαν όμως αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 44χρονος ήταν πεσμένος, νεκρός στο πεζοδρόμιο.
Ακολούθησαν σκηνές από αρχαία τραγωδία. Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Η ετοιμόγεννη γυναίκα είχε πάθει σοκ.

Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτή την ώρα.

Το παιδί που δεν πρόλαβε να χαρεί

Το τραγικό είναι ότι ο 44χρονος πρέπει να μπήκε στο στόχαστρο τον αδίστακτων ληστών λόγω της κάμερας που είχε μαζί του για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές στη ζωή του παιδιού του, στιγμές ευτυχίας που δεν τον άφησαν να ζήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του άτυχου 44χρονου παρά το σοκ κατάφερε να φέρει χωρίς σοβαρές επιπλοκές στον κόσμο το παιδί που περίμενε. Το παιδί που οι τρεις αλλοδαποί δολοφόνοι δεν άφησαν το 44χρονο να χαρεί.πηγη