Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ Ελληνα και αλλοδαπών μελών πληρώματος σε θαλαμηγό

Συμπλοκή μελών του πληρώματος μίας θαλαμηγού που βρισκόταν για επισκευή στο Κερατσίνι κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό ενός 32χρονου στο μάτι από μαχαίρι.

Το βράδυ της Κυριακής ο πλοίαρχος της θαλαμηγού «Ωμέγα» ενημέρωσε το λιμενικό τμήμα στο Κερατσίνι ότι πάνω στο σκάφος συνεπλάκησαν δύο 32χρονοι μέλη του πληρώματος, ένας Ελληνας και ένας αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δεύτερος στο μάτι.

Ακολούθησε η μεταφορά του τραυματία σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή του Πειραιά, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ρωγμώδες κάταγμα περιοχής δεξιού οφθαλμού. Το θύμα της συμπλοκής πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα.

Η ιστορία ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, καθώς υπήρξε νέα καταγγελία στο τμήμα, αυτή τη φορά από τον 32χρονο Ελληνα, ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και άλλο επικίνδυνο αντικείμενο, από 27χρονη αλλοδαπή, επίσης μέλος του πληρώματος της θαλαμηγού, σαν αποτέλεσμα του πρώτου συμβάντος.

Οι άνδρες του Λιμενικού συνέλαβαν τόσο τον 32χρονο Ελληνα όσο και την 27χρονη αλλοδαπή, που θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με την αυτόφωρη διαδικασία.