Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Βικτώρια, Ομόνοια, οδός Αχαρνών: αλλοδαποί εγκληματίες και ένα οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης

Του Ηλία Κασιδιάρη: Ληστεία και εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε 15 δευτερόλεπτα… Τόσο χρόνο χρειάστηκαν οι ξένοι εγκληματίες για να επιτεθούν στον 44χρονο και να τον σκοτώσουν ακαριαία. Όπως κατέγραψε παρακείμενη κάμερα ασφαλείας, στην προσπάθεια του άτυχου Έλληνα να αντισταθεί, μη αφήνοντας την τσάντα που κρατούσε στα χέρια του, οι αλλοδαποί απάντησαν με σειρά δολοφονικών χτυπημάτων με μαχαίρια, στην πλάτη και τον λαιμό.
 
Όποιος έχει τύχει να περπατήσει τον τελευταίο καιρό στα στενά γύρω από την οδό Αχαρνών, στην Ομόνοια ή τη Βικτώρια, γνωρίζει πολύ καλά πως ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί ένα τόσο φρικτό έγκλημα. Σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, αλλά και την Κυψέλη, μέχρι τα Πατήσια, κυκλοφορούν κατά ομάδες οπλισμένοι αλλοδαποί (χωρίς υπερβολή ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ) , που ληστεύουν οποιονδήποτε μεμονωμένο πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους και έχει την ατυχία να κρατά μία κάμερα, ένα λάπτοπ, μία τσάντα ή ένα κινητό τηλέφωνο. 

Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή στην αστυνομία, όπως είναι γνωστό ότι στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το παραεμπόριο και οι πάσης φύσεως εγκληματικές ενέργειες, για τις οποίες ευθύνονται κατά 99% αλλοδαποί και απέναντι στις οποίες οι Αρχές τηρούν μία «ανεξήγητη» ανοχή.

Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει… Πώς είναι δυνατόν η μισή Αθήνα (Σύνταγμα, Κολωνάκι κ.ο.κ.) να έχει πλημμυρίσει με αστυνομικούς (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ και όλα τα γράμματα της αλφαβήτου) – που οπλισμένοι σαν αστακοί πίνουν χαλαρά τον καφέ τους – και η άλλη μισή (από οδό Αχαρνών και κάτω) να έχει καταληφθεί από συμμορίες αλλοδαπών, που εγκληματούν ανενόχλητοι πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Η πιο φυσική ερμηνεία που δίνεται στο φαινόμενο, είναι πως πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι real estate. Οι πολιτικοί υποβαθμίζουν συστηματικά μία περιοχή, το κόστος των ακινήτων πιάνει πάτο και τελικά η περιοχή αγοράζεται ΤΣΑΜΠΑ από τα γνωστά κυκλώματα που κατευθύνουν την εξουσία.

Αμέσως μετά αρχίζει η ανάπλαση… Θυμηθείτε ποιες ήταν πριν από λίγα χρόνια οι πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας: του Ψυρή και το Γκάζι. Μέσα σε μία νύχτα οι περιοχές αυτές ξεπουλήθηκαν και σήμερα φιλοξενούν τα πιο in στέκια της «προοδευτικής» νεολαίας.

Με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τα πράγματα είναι σαφώς πιο σύνθετα. Εδώ δε μιλάμε απλά για real estate και αγοραπωλησίες. Σημειώστε ότι κάθε λαθρομετανάστης που πιάνεται στον Έβρο, φεύγει αυθημερόν με το ΚΤΕΛ για Αθήνα κρατώντας δύο «κωλόχαρτα» στο χέρι. Το ένα είναι το επίσημο κρατικό έγγραφο, που αναφέρει ότι υποχρεούται εντός 30 ημερών να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Η αξία του εγγράφου αυτού είναι ευτελέστερη και από του «κωλόχαρτου». Το δεύτερο είναι ένα ιδιόχειρο σημείωμα από το δουλεμπορικό κύκλωμα που γράφει δύο λέξεις: “Platia Atikis”. Έτσι σε καθημερινή βάση εισβάλλουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας 300 περίπου λαθρομετανάστες. Κανείς δε γνωρίζει τίποτα για τα άτομα αυτά. Ποιοι ακριβώς είναι, τι εγκλήματα έχουν διαπράξει, τι αρρώστιες κουβαλάνε…

Το αμείλικτο ερώτημα στο σημείο αυτό είναι «τι κάνουμε από ‘δώ και πέρα». Όλα τα γελοία υποκείμενα της πολιτικής εξέδωσαν δακρύβρεχτες ανακοινώσεις για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 44χρονου.

Είχαν το θράσος να μιλήσουν ακόμα και αυτοί που με φανατισμό υποθάλπουν και προωθούν τους λαθρομετανάστες. Κανείς τους φυσικά δεν έκανε την παραμικρή πρόταση και κυρίως κανείς τους δεν ανέλαβε δράση. Κανείς πλην Χρυσής Αυγής. Το βράδυ του εγκλήματος, για τα ξεφτιλισμένα κανάλια των νταβατζήδων, το πρόβλημα δεν ήταν η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Έλληνα, αλλά οι… αντιδράσεις των ακροδεξιών.

Όσο παραμένουμε εκτός κ(υ)νοβουλίου, θα κυριαρχούμε στο καθιερωμένο πεδίο δράσης μας – το πεζοδρόμιο – και θα κάνουμε την Αθήνα άνω κάτω. Αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η πολιτική μας.

Μόλις μπούμε μέσα στο άντρο της διαφθοράς και των εγκληματιών πολιτικάντηδων, τότε θα ανατραπούν τα πάντα. Η βουλή θα γίνει μεμιάς Άγιος Παντελεήμονας. Αυτή την προοπτική τρέμουν οι διεφθαρμένοι της εξουσίας, γι’ αυτό και μας πολεμούν, γι’ αυτό και μας έχουν αποκλείσει από παντού. 

Δεν πειράζει… ο λαός σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αγανακτισμένος. Η Χρυσή Αυγή έχει γίνει πλέον η φωνή της οργής εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Όσο πιο ισχυρή γίνει αυτή η φωνή, τόσο πιο γρήγορα θα ξεβρωμίσει ο τόπος.