Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΑΝΟΧΗ ΔΗΜΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τα λαθροπαζαρα της πατησιών και της οδού ακαδημίας και διαψεύδουν τα λεγόμενα εκπροσώπου του δήμου Αθηναίων για επιτυχής καταπολέμηση του παρεμπορίου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το παρεμπόριο όχι μόνο δεν έχει καταπολεμηθεί αλλά ανθεί κάτω από την ύποπτη ανοχή του δήμου Αθηναίων , της κυβέρνησης , και της Αστυνομίας.
Οι λαθρομετανάστες καταγωγής κυρίως από αφρικανικές χώρες , έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια , και χωρίς καμιά ενόχληση πουλούν τα παράνομα μαιμου είδη τους καταστρέφοντας οικονομικά την νόμιμη αγορά με συνέπεια πολλά καταστήματα να βάζουν λουκέτο.




Τα πεζοδρόμια της Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕ έχουν καταληφθεί από λαθροπωλητες

Το λαθροπαζαρο της οδού Ακαδημίας , απέναντι από την αφετηρία των λεωφορείων
Στις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης για το κέντρο της Αθήνας ,για το θέμα του παρεμπορίου εξαγγέλθηκε η παρακάτω δράση :

Συγκρότηση συνεργείων, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, στα οποία συμμετέχουν Αστυνομικοί, υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε., της Νομαρχίας, της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και Εισαγγελικός Λειτουργός για το εντοπισμό αποθηκών-πηγών τροφοδοσίας προϊόντων παραεμπορίου.Καλά όλα αυτά.

Και οι παράνομοι λαθρομετανάστες πωλητές και τα εμπορεύματα τους στα πεζοδρόμια τι θα γίνουν;;; Θα τους αφήσουν ανενόχλητους ;;;

Γιατί δεν κατάσχουν τα παράνομα εμπορεύματα τους και να συλλάβουν τους ίδιους ;;;
Για να πατάξετε κύριοι της κυβέρνησης το παρεμπόριο ξεκινάτε πρώτα από το εμφανές πρόβλημα αυτό είναι οι λαθρομετανάστες με τα σεντόνια στα πεζοδρόμια , και όχι ψάχνοντας στα τυφλά αποθήκες παρεμπορίου που τους προμηθεύουν.

Όσο αυτοί θα πουλούν ελεύθερα στα πεζοδρόμια παράνομες αποθήκες θα υπάρχουν.
Αν συλληφθούν οι λαθροπώλητες και κατασχεθούν τα παράνομα προϊόντα, μια , δυο , τρεις φορές , στο τέλος δεν θα υπάρχουν λαθροπώλητες και όσοι υπάρχουν δεν θα βγαίνουν να πουλήσουν από τον φόβο της σύλληψης.

Αν γίνει αυτή η απλή κίνηση οι παράνομες αποθήκες δεν θα έχουν πλέον λόγω ύπαρξης.
Απλά πράγματα κύριοι της κυβέρνησης και του δήμου. Εάν θέλετε να πατάξετε το πρόβλημα όλα είναι απλά. Το ερώτημα είναι : θέλετε;;;;
πηγη