Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ… ΕΒΡΟ(ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!)Μετά από πολλούς μήνες, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα το σχέδιο του φράχτη, που ΘΑ φτιάξουνε στον Έβρο.

Την ίδια ημέρα δουλέμποροι και τούρκοι στρατιώτες(οι τσιλιαδόροι τους…) πυροβολούσαν Ελληνική περίπολο. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, Η «ΜΕΛΕΤΗ»… Το πότε θα τον δούμε να κατασκευάζεται αυτό είναι μια άλλη ιστορία… 

Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν να έρχονται λαθρομετανάστες από στεριά και θάλασσα και το “αντιρατσιστικό” κράτος των “ανθρωπιστών” πολιτικών και των καναλιών θα τους υποδέχεται στοργικά, αδιαφορώντας για την θέληση του λαού.


Τα σχέδια του φράκτη παρουσίασε θριαμβευτικά ο ίδιος ο υπουργός που ανέφερε πως «συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αυτήν την επιλογή και εργαζόμαστε σε αυτή. Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, η κοστολόγηση του έργου έχει ολοκληρωθεί, χρειάζονται να γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις νομοτεχνικού χαρακτήρα».

Επίσης ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι περιοχές της χώρας στις οποίες θα δημιουργηθούν πέντε κέντρα «υποδοχής μεταναστών»…