Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Tο «προφίλ» του αλλοδαπού σφαγέα του Μανώλη Καντάρη

Ο ένας από τους αλλοδαπούς φονιάδες της Πλατείας Βικτωρίας είχε αποφυλακιστεί με τις… ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη!

Ηθικοί αυτουργoί για τον φόνο του 44χρονου και για εκατοντάδες άλλα εγκλήματα. Σε ειδικό δικαστήριο να οδηγηθούν οι πολιτικοί, που έπνιξαν τη χώρα στο αίμα, εισάγοντας και υποθάλποντας ένα σωρό εγκληματίες!

Tο «προφίλ» του σφαγέαΙδιαίτερα σκληρό χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές τον 27χρονο σεσημασμένο Αφγανό που έσφαξε τον άτυχο Μανώλη Καντάρη για το αστρονομικό ποσό των 120 ευρώ, που αποκόμισε από την βιντεοκάμερα που έκλεψε πουλώντας την στην μαύρη αγορά.

Ο Αφγανός που διέπραξε την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού είχε διαπράξει αρκετές ληστείες και κλοπές. Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στον εντοπισμό και του τρίτου συνεργού, ο οποίος είναι υπήκοος Πακιστάν.

Όπως προαναφέραμε ο 27χρονος Αφγανός, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος ληστής του δρόμου, αδίστακτος, και σκληρός και όπως όλα δείχνουν αποτελούσε το «πρώτο βιολί» της ομάδας που είχαν συστήσει με τους άλλους δύο δράστες και «τρομοκρατούσαν» περαστικούς αλλά και κατοίκους του κέντρου της Αθήνας μόνο και μόνο για να κλέψουν λίγα ευρώ ή προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη ήταν ήδη σεσημασμένοι εγκληματίες. Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες μάλιστα βρισκόταν στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, ήρθε όμως μία ωραία μέρα ο Καστανίδης και τον επέστρεψε πακέτο στην ελληνική κοινωνία – ελεύθερο και ωραίο – για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.  
 
Θεωρείται δεδομένο πλέον ότι οι λεγόμενες… “ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη” και η κυβερνητική απόφαση να μπαίνει στην Ελλάδα όποιος γουστάρει (λαμβάνοντας το “υπηρεσιακό… κωλόχαρτο” των 30 ημερών) έχουν μετατρέψει την κοινωνία σε ζούγκλα.  
 
Κανένας από τους χρυσοπληρωμένους «εθνοσωτήρες» όμως δεν αγγίζει αυτό το φλέγον ζήτημα, κανείς τους δε λέει λέξη, επομένως είναι όλοι τους συνένοχοι.

Σημαντικό «όπλο» στα χέρια των αστυνομικών αποτελεί το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος, στου οποίου τα καρέ έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα των δραστών, και από το οποίο με την ανάλογη επεξεργασία κατάφεραν ύστερα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης να κάνουν έφοδο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Μενάνδρου και να προσαγάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο Αφγανούς μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας.
Το τελευταίο που απομένει είναι να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη και ο τρίτος δράστης, προκειμένου να «γραφτεί» οριστικά η τελευταία σελίδα αυτού του δράματος που κυριολεκτικά σόκαρε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.