Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Θα ταΐζουμε και θα ποτίζουμε λαθρομετανάστες


metanastesΚάνουν τα πάντα για την «ένταξη» και την «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών, ξοδεύοντας μάλιστα το υστέρημα του ελληνικού λαού! 

Σύμφωνα λοιπόν με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο επικεφαλής του οποίου μας ενημέρωσε πρόσφατα ότι η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώθηκε (!) και έβαλλε και κατά της ΕΛΑΣ, θα δημιουργηθούν 14 μονάδες από τη νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών (δημιουργήθηκε με το ν. 3907/11). 

Με λίγα λόγια, θα ταΐζουμε και θα ποτίζουμε τους απρόσκλητους επισκέπτες μας, μέχρι να βρει η κυβέρνηση τρόπο να τους νομιμοποιήσει, ώστε να διαλύσει μια και καλή τον εθνικό κορμό!

Διασπορά λαθρομεταναστών και εγκλήματος

Τα κέντρα κράτησης θα γίνουν στη Σπάρτη, στο Μερσινίδι Χίου, στην Πέτρου Ράλλη (Αθήνα), στον Ασπρόπυργο και στο Ελληνικό Αττικής και στη Βένα Ροδόπης, ενώ τα κέντρα πρώτης υποδοχής στο Βαθύ της Σάμου, στην Αμυγδαλέζα (για ανήλικους), στο Ελληνικό Αττικής. Επίσης, εξετάζονται «προτάσεις ιδιωτών» για κέντρα κράτησης στη Θεσπρωτία, στην Αιτωλοακαρνανία (στρατόπεδο Ψαρογιάννη), στην Καρωτή Έβρου (στρατόπεδο Φιλιρίδη) και στην Ορεστιάδα (η πρόταση εδώ αφορά σε πολυδύναμο κέντρο, όπου θα συστεγάζονται πολλές υπηρεσίες, μεταξύ τους και η FRONTEX και οικείες υπηρεσίες ασφαλείας).

Πότε πρόλαβαν;

Βρέθηκαν αμέσως, πάντως, «ιδιώτες», για τις σχετικές εργολαβίες. Σύστημα ΠΑΣΟΚ... Εξάλλου, η ίδια η Τίνα Μπιρμπίλη ανακοίνωσε ότι θα δοθούν κίνητρα για «έργα» (τα εισαγωγικά δικά μας) υποδομής στις παραπάνω περιοχές, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν είτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλοντος, είτε από το γνωστό «Πράσινο Ταμείο». Εδώ, με το συμπάθειο, αλλά δεν τα βλέπουμε καθόλου καλά... Η «ταχύτητα» με την οποία εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον «κάποιων», μόνο προβληματισμό προκαλεί.

elkosmos