Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κλειστή λόγω διαμαρτυρίας των εξοργισμένων πολιτών η 3ης Σεπτεμβρίου. - Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο που το πρωί της Τρίτης άγνωστοι αλλοδαποί σκότωσαν εν ψυχρώ με μαχαίρι τον 44χρονο, ο οποίος πήγαινε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει, πραγματοποιούν από τις εννιά σήμερα το πρωί κάτοικοι της περιοχής.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ...

 

Η 3ης Σεπτεμβρίου έχει κλείσει από την οδό Ηπείρου έως την οδό Ιουλιανού και όπως είπαν οι συγκεντρωμένοι, θα παραμείνουν στον χώρο που διαπράχθηκε ο φόνος έως τις τέσσερις το απόγευμα που έχει προγραμματιστεί άλλη εκδήλωση στη μνήμη του θύματος.

Λίγα μέτρα πιο πέρα από τον τόπο της τραγωδίας, επί της οδού Ηπείρου, βρίσκεται το σπίτι του θύματος. Από εκεί είχε ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του από τον δρόμο όπου το είχε παρκάρει.

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη σύζυγος του 44χρονου και η μητέρα της περίμεναν με αγωνία τη στιγμή που θα άνοιγε η πόρτα για να τους πει ότι φεύγουν για το μαιευτήριο. Μάταια όμως περίμεναν.
Τα λεπτά περνούσαν και επειδή η αγωνία τους είχε φτάσει στο ζενίθ, κατέβηκαν στον δρόμο για να δουν σε τι οφειλόταν η αργοπορία.