Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα ΔΙΑΣ του Μενιδίου

Θα ήθελα από αυτό εδώ το βήμα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά της ομάδας Δίας του Μενιδίου μιας και χτες το βράδυ συνέλαβαν επ αυτοφόρω σπείρα αδίστακτων γύφτων και σας παρακαλώ να τον αφήσετε έτσι την ονομασία τους, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν πραγματικά αδειάσει τους δρόμους του Μενιδίου απο τις σκάρες των φρεατίων της βροχής.

Οι ασυνείδητοι χρησιμοποιούσαν για τσιλιαδόρο μικρό παιδάκι κι αυτοί αφού κάλυπταν από τα πλάγια με το κλασσικό DATSUN τους κάνανε ανενόχλητοι την δουλειά τους για να βγάλουν μεροκάματο οι αλήτες, μην υπολογίζοντας τα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν και έχουν συμβεί μέχρι τώρα με κόσμο και οχήματα που έπεσαν μέσα .

Ελπίζω η έρευνα του καθ όλα άξιο αστυνομικού τμήματος της περιοχής να φτάσει και στον αποδόχο των κλοπιμαίων αυτών που πληρώνει τους γύφτους να αφαιρούν τα συγκεκριμένα απο τους δρόμους.

Μόλις τον συλλάβετε φέρτον τον και μια βόλτα από την περιοχή μας να του κάνουμε ξενάγηση !!!!!!!! Και πάλι ευχαριστώ πανάξια ομάδα Δίας , τιμή και καμάρι στα δυο αδικοχαμένα παλληκάρια που περιπολούσαν στην περιοχή μας και τύχαινε να γνωρίζω έστω και ανώνυμα τον ένα απο αυτούς.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ