Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ομολογία Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα ποσά που τσέπωσαν οι ΜΚΟ για να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες


Ομολογία Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα ποσά που τσέπωσαν οι ΜΚΟ για να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστεςΈχουμε δει πολλές φορές όλους αυτούς τους μήνες την δράση των ΜΚΟ και των «αλληλέγγυων», οι οποίοι έχουν προβεί σε πρωτοφανείς παρανομίες, συνεργαζόμενοι με τους τούρκους δουλέμπορους και παρεμποδίζοντας την δράση του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Τώρα, με ομολογία του αρμοδίου υπουργού Μουζάλα, έχουμε τις απαντήσεις σχετικά με το γιατί είναι τόσο έντονη η δράση των ΜΚΟ και από που αντλούν τους πόρους για την αντεθνική και αντιλαϊκή τους δράση.

Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία Μουζάλα στη Βουλή: "Δυστυχώς, τα λεφτά που δόθηκαν σε διεθνείς οργανισμούς, σε ΜΚΟ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Αυτό είναι ένα ζήτημα. Το έχουμε θέσει επανειλημμένως. Όσο κι αν συνεργαζόμαστε πολύ καλά και με τον κ. Αβραμόπουλο και με τον κ. Στυλιανίδη, εκεί πέρα υπάρχουν τεράστια ποσά που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε"

Όχι μόνο έμμισθος και επιδοτούμενος, λοιπόν, ο «αντιρατσισμός» και η «αλληλεγγύη» των αριστεριστών, αλλά και με κονδύλια ατελείωτα και ανεξέλεγκτα. Κάτι σαν την «πράσινη ανάπτυξη» του Τζέφρυ Παπανδρέου, μόνο που τώρα στην συνάρτηση δεν βρίσκεται μόνο η κλεψιά και η ρεμούλα, αλλά και η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.