Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ανοιξε η "κάνουλα": Πλημμύρισαν με 6.500 λαθρομετανάστες μέσα σε λίγες ώρες τα νησιά του Αιγαίου!

του Πέτρου Αναστασίου
Χιλιάδες μουσουλμάνοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία κλπ. κατακλύζουν και πάλι τα νησιά του Αιγαίου, μετά το αιματηρό τουρκικό πραξικόπημα και την εξίσου αιματηρή καταστολή του στην Τουρκία.
 
Η Αγκυρα έχει ανοίξει την κάνουλα και μέσα σε 48 ώρες χιλιάδες άλλοδαποί πέρασαν στα ελληνικά νησιά.
 
Στην Λέσβο βρίσκονταν εγκλωβισμένοι 2.960 αλλοδαποί, στη Χίο 2.480 και στη Σάμο 1.059.
 
Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται 6.499 άτομα τα οποία στο σύνολο τους έχουν αιτηθεί τη χορήγηση ασύλου και το κακό είναι ότι κάθε ώρα που περνάει βάρκες γεμάτες με ξένους φτάνουν στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού και βγαίνουν στην παραλίες μέσα στους τουρίστες.
 
Η Αγκυρα φαίνεται να αδιαφορεί πλέον πλήρως για την συμφωνία με την ΕΕ. Πρακτικά η μη καταδίκη των πραξικοπηματιών από την ΕΕ στην αρχή του κινήματος κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν, έχει δημιουργήσει παρενέργειες στην συμφωνία και πλέον δεν θα είναι καθόλου παράδοξο, να δούμε πλημμύρα μουσουλμάνων αλλοδαπών να κατευθύνεται στα νησιά στην μέση της τουριστικής περιδόδου.
 
Εν τω μεταξύ στο hot spot της Μόριας, είχαμε συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα και να καταζητείται ένα τέταρο που έχει διαφύγει στο εσωτερικό του νησιού.