Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Ιρακινός τράβηξε πιστόλι και έριξε 10 σφαίρες - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ...
 
Άγριο πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας έλαβε χώρα πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ οπλισμένων μουσουλμάνων προσφύγων, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και δύο τραυματίες, όλοι Ελληνες, από αδέσποτες σφαίρες.

Ο ενας από τους δύο (Ιρακινός) τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί καταρχήν εναντίον του  πρώτου και στη συνέχεια αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο ένας αλλοδαπός, που ήταν ο στόχος, πέθανε. Οι δύο πολίτες έχουν τραυματιστεί από σφαίρες.
Αποκλεισμένη είναι η περιοχή στην οδό Ζήνωνος κοντά στην Ομόνοια

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο αλλοδαπούς που πυροβόλησαν τρεις Έλληνες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο ο Ιρακινός «πρόσφυγας», το πρωί επισκέφθηκε ένα κατάστημα με ρούχα στην οδό Ζήνωνος. Εκεί, για άγνωστους λόγους, διαπληκτίστηκε έντονα με την Αλβανή πωλήτρια.. Εκείνη ενημέρωσε με τη σειρά της, έναν φίλο της, είναι άγνωστο εάν πρόκειται για Έλληνα ή για Αλβανό, ο οποίος έφτασε στο κατάστημα μαζί με έναν γνωστό του και ζήτησε τον λόγο από τον Ιρακινό.

Στη συνέχεια επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Ιρακινό, να αποχωρεί από το μαγαζί.

Λίγο αργότερα ο δράστης επέστρεψε, και πυροβόλησε τον φίλο της πωλήτριας στην κοιλιά τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, τραυματίστηκαν και δύο περαστικοί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί, ο άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά, κατέληξε. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένα άτομο Ιρακινός, ο όποιος  φέρεται να βρισκόταν μαζί με τον δράστη όταν  άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τα τρία άτομα. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν αμέσως στο σημείο μετά τους πυροβολισμούς και προχώρησαν στην προσαγωγή του.