Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού εξελίσσεται στην Πατρίδα μας: Λαθρομετανάστες αντί για Έλληνες!


Σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού εξελίσσεται στην Πατρίδα μας: Λαθρομετανάστες αντί για Έλληνες!Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την μετανάστευση των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης, καθώς πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με θέμα «Φυγή ανθρωπίνου κεφαλαίου: σύγχρονη τάση μετανάστευσης των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης» 427.000 Έλληνες νέοι μορφωμένοι και με επαγγελματική εμπειρία από το 2008 έως και σήμερα έφυγαν στο εξωτερικό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η έξοδος άρχισε δειλά το 2008, ενώ το 2013 ο αριθμός των εκροών τριπλασιάστηκε ξεπερνώντας τους 100.000 ανθρώπους, ενώ το φαινόμενο συνεχίστηκε με αδιάπτωτη ένταση το 2014 και οξύνθηκε το 2015.

Συγκεκριμένα, οι εξερχόμενοι Έλληνες, μόνο κατά το 2013, αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 2% του συνολικού εργατικού δυναμικού της χώρας, ενώ η αναλογία των νέων της πλέον παραγωγικής ηλικίας 25-39 ετών ξεπερνά το 50% στο σύνολο των εξερχομένων.
Το τραγικότερο όλων είναι πως η διαδικασία αυτή της μετανάστευσης των Ελλήνων προς το εξωτερικό βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με την Ελλάδα να κατέχει την τέταρτη θέση στην Ε.Ε. στη μαζικότητα της μεταναστευτικής εκροής.

Εάν συνυπολογίσει κανείς ότι μόνο το 2015 μπήκαν πάνω από 800.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας εκ του αποτελέσματος και μόνο διακρίνεται η πλήρης αντικατάσταση των Ελλήνων από τους σύγχρονους μέτοικους της Πατρίδας μας. Άλλωστε όλο τα δημοσιεύματα και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι παράνομοι μετανάστες είναι νέοι στο παραγωγικό έτος της ηλικίας τους.

Στην πράξη μιλώντας την αγαπημένη γλώσσα των διεθνών τοκογλύφων αυτή των αριθμών και των χρημάτων, η μετανάστευση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων κεφαλαίων και της αγοράς, καθώς σε έναν κόσμο που όλοι είναι μετανάστες και στο έλεος της οικονομικής και κοινωνικής τους πανωλεθρίας αυτομάτως γίνονται έρμαια οποιουδήποτε εργοδότη θελήσει να φέρει εις πέρας την δουλειά του με το χαμηλότερο κόστος εργασίας.