Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Αλβανίδες ξάφρισαν πέντε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα

Έφτιαχναν το νοικοκυριό τους κλέβοντας εμπορεύματα μεγάλης αξίας από τα σούπερ μάρκετ της Καβάλας δυο Αλβανίδες που εντοπίστηκαν από τον διευθυντή του ενός καταστήματος. Όπως αποκαλύφθηκε είχαν διαπράξει από το τέλος Μαΐου άλλες πέντε κλοπές από σούπερ μάρκετ.

Ο υπεύθυνος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι έφτασαν στο σούπερ μάρκετ και συνέλαβαν μια 44χρονη Αλβανίδα, ενώ η 57χρονη ομοεθνής συνεργός της πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Τα διάφορα καλλυντικά και απορρυπαντικά που είχαν κλέψει, βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών. Μαζί με αυτά, βρέθηκαν ένα πλήθος εμπορευμάτων που είχαν αρπάξει το ίδιο πρωί από ένα ακόμη σούπερ μάρκετ και επιστράφηκαν στους δικαιούχους.

Και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό παρά τα πάρε- δώσε τους με την δικαιοσύνη. Η προανάκριση αποκάλυψε και τις υπόλοιπες κλοπές, ενώ βρέθηκαν στα σπίτια των δυο γυναικών οκτώ σφραγισμένες φιάλες αλκοολούχων ποτών, που ερευνάται αν είναι κλεμμένες.

 Η 44χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που της άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, όπως και στην αναζητούμενη συνεργό της.

Πηγή: protothema.gr