Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πάτρα: Σε τέσσερις κρύπτες φύλαγε κοκαΐνη και χασίς 41χρονος Αλβανός

Επί δυο εβδομάδες ερευνούσαν με προσοχή οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τις πληροφορίες που είχαν για τη δράση ενός 41χρονου Αλβανού που πλημμύριζε την Αχαΐα με μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνη, με σκοπό να ανακαλύψουν τις «καβάντζες» στις οποίες έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του.

Τελικά, δεν βρήκαν μια ή δυο, αλλά... τέσσερις (!) κρυψώνες, όλες σε δύσβατους εξωτερικούς χώρους μέσα σε θάμνους! Δυο από αυτές βρίσκονταν κοντά σε μια χωματερή στην Ελίκη Αιγίου και δύο κοντά στον οικισμό Αγίου Νικολάου στο Αίγιο και οι αστυνομικοί τις έθεσαν όλες υπό παρακολούθηση περιμένοντας να φανεί ο διακινητής!

Πράγματι, εμφανίστηκε στις δυο τελευταίες και, μόλις παρέλαβε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη  βάρους 223 γραμμαρίων και τις έβαλε στο αυτοκίνητό του, τον συνέλαβαν.

Στις υπόλοιπες κρυψώνες και στο σπίτι του Αλβανού στο Αίγιο, βρέθηκαν άλλα τέσσερα κιλά και 793 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 63 γραμμάρια κοκαΐνης συνολικής αξίας άνω 15.000 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 1.905 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη πώληση των ναρκωτικών, όπως και το αυτοκίνητο του 41χρονου.

Ο Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, μεταφορά, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.