Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σύλληψη 41χρονου Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών σε Αίγιο και Πάτρα

Ποσότητες χασίς και κοκαΐνης διακινούσε στην Πάτρα και το Αίγιο ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Αιγιάλεια.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν περίπου πέντε κιλά χασίς, 63 γραμμάρια κοκαΐνης, και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Σε δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας αστυνόμος Α΄ Χαράλαμπος Σφέτσος, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει έπειτα έρευνα, κατάφεραν να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο δρούσε ο συλληφθείς.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημεία απόκρυψης ναρκωτικών στην Ελίκη και τον 'Αγιο Νικόλαο απ΄ όπου ο 41χρονος έπαιρνε ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, τις οποίες στην συνέχεια πουλούσε κυρίως στο Αίγιο και την Πάτρα.

Όταν λοιπόν ο 41χρονος πήγε χθες το μεσημέρι να πάρει ποσότητες ναρκωτικών που είχε κρύψει στην περιοχή Αγίου Νικολάου, επενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση, μεταφορά, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου. Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα από τα οποία ο 41χρονος προμηθευόταν τα ναρκωτικά.