Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Πιάστηκαν οι γεωργιανοί... πρωταθλητές των κλοπών στην Ελλάδα, είχαν διαπράξει πάνω από 500!

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ στις κλοπές σπάει η συμμορία των Γεωργιανών «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» (συμπατριωτών του «πατερούλη» Στάλιν…) που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας!

Κατ’ αρχάς σε αριθμό μελών, καθώς έως τώρα έχουν συλληφθεί 30, αλλά η Αστυνομία υπολογίζει ότι στο σύνολό τους είναι γύρω στους 150!

Αλλά και στον αριθμό των κλοπών που έχουν διαπράξει. Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 150 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, αλλά οι αρχές θεωρούν σίγουρο ότι το σύνολο των κλοπών κ.τ.λ. που έχει διαπράξει η σπείρα υπερβαίνουν τις 500!

Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι οι συμμορίτες είχαν χωρίσει τα… τσανάκια τους, καθώς είχαν χωρίσει την Αθήνα σε περιοχές, με γεωγραφικά κριτήρια, για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους!

Η συμμορία αποτελείται κυρίως από σεσημασμένους κακοποιούς (κλέφτες- ληστές) που εξέτισαν ποινές φυλάκισης είτε απελευθερώθηκαν στο πλαίσιο της «αποσυμφόρησης» των φυλακών και εν συνεχεία ΔΕΝ απελάθηκαν από την χώρα, όπως θα έπρεπε, κι όπως συμβαίνει με τους αλλοδαπούς εγκληματίες σε όλες τις χώρες του κόσμου!

Άρα, υπεύθυνες για την κακοποιό δράση τους είναι τόσο οι κυβερνήσεις των Σαμαροβενιζέλων, όσο και των Τσιπροκαμμένων, που αποφυλακίζουν πρόωρα τέτοιου είδους εγκληματίες και τους αφήνουν να παραμένουν στην Ελλάδα!

Να τους χαίρονται και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!