Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ο πολυπολιτισμός βλάπτει σοβαρά και τον τουρισμό: Οικονομική καταστροφή στα νησιά από τη λαθρομετανάστευση! ΒΙΝΤΕΟ


Ο πολυπολιτισμός βλάπτει σοβαρά και τον τουρισμό: Οικονομική καταστροφή στα νησιά από τη λαθρομετανάστευση! ΒΙΝΤΕΟΠέραν την προφανούς υποβάθμισης της ζωής των νησιωτών, της διακύβευσης της ασφάλειάς τους από τα συνεχή επεισόδια και την αυξανόμενη εγκληματικότητα και όλα τα άλλα παρελκόμενα του πολυπολιτισμού, υπάρχει και η οικονομική καταστροφή που βιώνουν οι νησιώτες από όλη αυτή την ιστορία.

Όπως, λοιπόν, μεταδίδει το Euronews, ουσιαστικά προβάλλοντας την αλήθεια και την ανησυχία των νησιωτών, το λεγόμενο «προσφυγικό», υπήρξε πραγματική καταστροφή για τους νησιώτες, οι οποίοι είδαν τις κρατήσεις να μειώνονται κατά 50% τουλάχιστον και τις επιχειρήσεις τους να παραμένουν έρημες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Όλα δείχνουν ότι οι μόνοι κερδισμένοι του πολυπολιτισμού και απελπιστικά μόνοι στην υπεράσπισή του είναι τα λαμόγια της «αλληλεγγύης» και των ΜΚΟ που εισπράξανε εκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταστρέψουν τους πραγματικούς νησιώτες, καθώς και μερικά ακόμα λαμόγια που θησαύριζαν εκμεταλλευόμενοι ακόμα την φόρτιση των κινητών των λαθρομεταναστών.

Οι έντιμοι, απλοί νησιώτες απλώς υφίστανται τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και την πολιτική τρομοκρατία από τα λαμόγια που εισπράττουν για κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται στην Ελλάδα.