Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

H CIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑ ΣΤΟ "ΤΕΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ. ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ


mousoulmanoi-poreia-14Αυτή τη φωτογραφία θα την θυμόμαστε όλοι για πολύ καιρό. Μπορεί και να μην τη ξεχάσουμε ποτέ. Είναι η σηματοδότηση σοβαρότατων εξελίξεων σε ένα καθεστώς, άθυρμα της Γερμανικής καγκελαρίας των Ες-Ες, του μοναδικού εικονικού αντίβαρου μέχρι ώρας στα κελεύσματα της αμερικανικής σφηκοφωλιάς με τους "λομπίστες" και τους επαγγελματίες εμπόρους όπλων του γνωστού στρατιωτικο-οικονομικού συμπλέγματος που έχει συμπεριλάβει και την Ελλάδα στις μελλοντικές βλέψεις του.

Διαβάζουμε σε φιλικό ιστολόγιο για την δολοφονία- αφού πρώτα τον υποσκέλισαν και τον "χάλασαν"(τον σοδόμισαν)- του αγαπημένου παιδιού της Χίλαρι Κλίντον(κάποιοι λένε και κάτι περισσότερο)Αμερικανού πρέσβη στην Βεγγάζη:

"Η Ουάσιγκτον φαίνεται πως "απλώνει" το παιχνίδι απέναντι σε εκείνους που εξέθρεψε και τους βοήθησε για να στήσουν την "ισλαμική επανάσταση", προκειμένου οι ΗΠΑ να εισπράξουν τεράστια οφέλη από την εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου των χωρών εκείνων στις οποίες υπήρξαν "κοινωνικές εκρήξεις". 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την δολοφονία του αμερικανού πρέσβη, λένε πως "θυσιάστηκε για να υπάρξει και η στρατιωτική παρέμβαση..."

Είναι ξεκάθαρο πια ότι είμαστε από τους επόμενους "σταθμούς" της CIA. Στην Αθήνα στρατιωτικοί και διπλωματικοί ακόλουθοι(πράκτορες δηλαδή μυστικών υπηρεσιών και κυρίως Αμερικανών), εκμεταλλευόμενοι την παρουσία πολιτικών ανδρεικέλων στην κυβέρνηση των Αθηνών προεξάρχοντος του δουλικού και απόλυτου yes man Αντώνη Σαμαρά, του πολιτικά ανερμάτιστου και εξουσιομανή Βενιζέλου και του "λαγού" των εξελίξεων Φώτη Κουβέλη, έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για "δράση". 

Ένα από τα πρώτα στοιχήματα που κέρδισαν ήταν η άλωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Της θεωρητικά πιο σημαντικής υπηρεσίας ασφαλείας της χώρας. Όπως λένε παρατηρητές της ΕΛΑΣ και των αρχών ασφαλείας, με αμερικανικό δάχτυλο τοποθετήθηκαν στην ΕΥΠ ασήμαντα επιχειρησιακά στελέχη που άθελά τους(χωρίς να γνωρίζουν το κακό που κάνουν στην πατρίδα)αποτελούν κερκόπορτα πλήρους παράδοσης της Ελλάδος στον ανεξέλεγκτα δρώντα αμερικανικό παράγοντα που εδώ και καιρό έχει παρεισφρύσει στα αναχώματα των φονταμενταλιστών μουσουλμάνων της Αθήνας.

Το σχέδιο ετοιμάζεται για την γενική ανάφλεξη. Η Ελλάδα αργά αλλά σταθερά με μειοδοτική ηγεσία παραχωρείται στους ξένους. Οι ορδές των 1500-2000 ατόμων που έκαναν επίδειξη δύναμης σε έναν χώρο 1 χλμ, ήταν το πρώτο μήνυμα πίεσης. "Ή κάνετε ακόμα πιο πίσω ή σας καίμε".

Η δεύτερη πληγή είναι το Αιγαίο. Η τρίτη η Θράκη. Ποτέ άλλοτε από το 1922 και μετά η Ελλάδα δεν ήταν σε τόσο δεινή θέση. Οικονομικός στραγγαλισμός, πολιτικός αποκεφαλισμός(με την τοποθέτηση της ηγεσίας Σαμαρά), ανευ όρων παράδοση.

Η πλατεία που αρχικά ονομάστηκε πλατεία Ανακτόρων, στην συνέχεια πλατεία Όθωνα και τελικά το 1862, πλατεία Ομόνοιας, δεν παραδόθηκε τυχαία στους ισλαμιστές την Κυριακή το απόγευμα για προσευχή. Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος. Ελέγχουμε το παιχνίδι, άλλοι ελέχγουν εμάς αλλά είμαστε αρκετοί για να μπούμε όποτε θέλουε ακόμα και στα σπίτια σας και να σας φάμε το λαρύγγι.

Η Αμερική έχει την Ελλάδα στην κωλότσεπη. Εαν θέλει να διαλύσει την Ευρώπη, το κάνει σε χώρο 0. Ακόμα όμως δεν είναι η ώρα. Οι καμπάνες ταυτόχρονα, χτυπάνε.
Ο μόνος που μπορεί να σώσει τη χώρα είναι ο λαός της. Αλλά αυτός θέλει πολλά ακόμα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσει. Αν ποτέ ξυπνήσει ζωντανός και ακέραιος. Με το κεφάλι στους ώμους του.

πηγη