Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ...!!! ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ...!!!!

Αποτελεσματικός ο Δένδιας... Με όποιον συναντάται καβατζώνει και "ξενοδοχεία" για τους λαθρομετανάστες, όπως έκανε πρόσφατα με τον Καμίνη, όταν άρχισαν να μας φέρνουν απέξω - απέξω ότι τα στρατόπεδα της Αθήνας θα γίνουν κέντρα παράνομων μεταναστών. Τα κτίρια που χρυσοπληρώνουμε και θα χρυσοπληρώνουμε όσο ζούμε...

Έτσι, μετά την απόφαση για απόδοση του 25% των εσόδων της ΕΡΤ στις Αρχές Ενέργειας, η κυβέρνηση προωθεί και νέα παρέμβαση στα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ, με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της κρατικής τηλεόρασης στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Η Κομισιόν ζητά άμεσα τη δημιουργία νέου κτιρίου με υπηρεσίες για την υποδοχή αλλοδαπών. Για το λόγο αυτό, Νίκος Δένδιας και Σίμος Κεδίκογλου ξεναγήθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, την περασμένη Δευτέρα στα στούντιο της Κατεχάκη από τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Σίμο και τον γενικό διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνο Τσακίρη, επιθεώρησαν τους χώρους και συμφώνησαν να διατεθούν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα δύο κτίρια. Το τρίτο κτίριο, όπου στεγάζεται το υπερσύγχρονο Στούντιο Δ, θα παραμείνει στη δικαιοδοσία της ΕΡΤ.

Η αλλαγή δρομολογείται άμεσα, καθώς αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου η επίσκεψη επιτρόπου της Κομισιόν, στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούν συγκεκριμένα αποτελέσματα σχετικά με τη δημιουργία υπηρεσιών για τους αλλοδαπούς. Παρά τις αντιδράσεις από την ΠΟΣΠΕΡΤ, που επισημαίνει ότι το οικόπεδο βρίσκεται σε προστατευμένη ζώνη, βάσει ρυθμιστικού σχεδίου και απειλεί με εξώδικα και μηνύσεις, η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει.
πηγη