Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗ 25 ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ!

Επί ένα  χρόνο μετά τη ληστεία σε  βάρος ενός 77χρονου στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, ο Αλβανός ληστής κυκλοφορούσε… «ελεύθερος και ωραίος» στην περιοχή παρ’ ότι η ταυτότητά του ήταν γνωστή στις αρχές και εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λαμίας!    

Όμως, τελικά  οι αστυνομικοί κατάφεραν να  εντοπίσουν τον 22χρονο Αλβανό και να του φορέσουν χειροπέδες. Ο συνομήλικος ομοεθνής συνεργός του, όμως, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη… Οι δύο ψηλοί, αδύνατοι και πάντα μαυροντυμένοι κουκουλοφόρους είχαν γίνει εφιάλτης στην περιοχή, κυρίως επειδή «άνοιξαν» πάνω από 25 σπίτια και έκλεψαν ό,τι έβρισκαν χωρίς να ξυπνήσουν τους ενοίκους!

Όμως, στις 31 Αυγούστου  του 2011, ο 76χρονος ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας ξύπνησε και άναψε το φως της κουζίνας, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους εισβολείς που είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο. Τότε, ένας από τους κακοποιούς τον άρπαξε από το σαγόνι και του κόλλησε στο λαιμό ένα κουζινομάχαιρο! Οι δράστες άρπαξαν το πορτοφόλι του 76χρονου με 100 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας.