Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΗ ΕΦΗΒΩΝ (νεοταξικό εργαστήρι) : Την διέκοψαν όταν είπε την πικρή αλήθεια για τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 (που είναι εκτίμηση του ΟΗΕ)

 
Δεν άρεσαν στον «πολύ» κύριο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τα όσα έλεγε η κοπέλα από την Κρήτη για την ραγδαία αύξηση των (λαθρο)μεταναστών - η οποία και συμβάλει στην αύξηση των «ρατσιστικών επιθέσεων» - και καθώς ένιωθε ότι μπορεί να χαλάσει η καλομαγειρεμένη και σερβιρισμένη «αντιρατσιστική» σούπα, θεώρησε σωστό να την διακόψει, φέροντάς την σε αμηχανία. 
 
Από πού προκύπτει την ρώτησε ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 θα είναι αυτός; Η κοπέλα σάστισε και απάντησε με αθωότητα «μου το είπε μία φίλη μου που τα ψάχνει αυτά», απάντηση που ικανοποίησε εμφανώς τον «αυστηρό» κύριο πρόεδρο, ο οποίος αντάλλαξε ένα πονηρό βλέμμα του στυλ «την άδειασα» με τον εκ δεξιών του γραμματέα ο οποίος και χαμογέλασε. "Ουφ!  Την εκθέσαμε και ησυχάσαμε", θα σκέφτηκαν. Δεν ξέρω όμως τι σκέφτονται και τι θα σκεφτούν για αυτά τα άτομα εκείνοι που σε πολύ ελάχιστα χρόνια θα βιώνουν αυτήν την πικρή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 
 
Και για την ιστορία:
Η εκτίμηση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα θα είναι 3,5 εκατομμύρια προέρχεται από τον ΟΗΕ.

Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
 
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ