Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ; ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ!

logganikos Επίμονες αστυνομικές έρευνες σε πάσα κατεύθυνση καταβάλλει εδώ και 10 μέρες η Ασφάλεια Σπάρτης υπό τον διοικητής της αστυνόμο Ζαχαρία Αγρανιώτη για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος Ελληνοαμερικανού κάτοικου της περιοχής "Βεργαδέικα" του χωριού Λογγανίκος που βρέθηκε νεκρός το ξημέρωμα της προηγούμενης Παρασκευής από συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο σπίτι του.

Ο 76χρονος ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα και φιμωμένος. Έφερε φονικό τραύμα και η οικία του ήταν αναστατωμένη. Άμεσα ειδοποιήθηκε η κόρη του δολοφονηθέντος που διαμένει στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα η οποία παρέλαβε μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο Νεκροτομείο Πατρών την σορό του πατέρα της.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αστυνομία υποψιάζεται και αναζητεί Αλβανό πρώην εργαζόμενο στην οικία του 76χρονου ο οποίος διέμενε στο χωριό και μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε ενώ κατήργησε και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου.

O 76χρονος διέμενε επί πολλά χρόνια στη Βοστώνη των ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια ζούσε στο χωριό για να έρθει ένας αλήτης και να τον σκοτώσει. Τα ακούς ρε Δένδια;

makeleio.gr