Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Το 2015, θα έχουμε 4.200.000 τέτοιους «μετανάστες»

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ , το 2015, σε τρία χρόνια, η χώρα μας θα έχει 4.200.000 «μετανάστες», και αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουμε τουλάχιστον 3000000. Η αστυνομία σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες ανακοίνωσε ότι:

- Έπιασε δύο σπείρες για διακίνηση ηρωίνης και κάνναβης, στα Σεπόλια και το Αιγάλεω . Συνολικά εννέα «μετανάστες». 3 από την Τυνήσια , 3 «πολιτικοί πρόσφυγες από τον πόλεμο του Ιράκ», ένας υπήκοος Αιγύπτου, ένας Αλγερινός και ένας Σύριος. Τα «φτωχαδάκια» είχαν από τις εισπράξεις, 22.000 ευρώ, 80.000 δολάρια ΗΠΑ, 11.000 κορόνες Σουηδίας .

-Στου Ζωγράφου συνελήφθη ένας αλβανός 35 ετών, με 58 κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Ο συλληφθείς, κατηγορείται ότι εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία και τις διακινούσε σε άλλους μικροεμπόρους.

-Στην Κακαβιά συνελήφθη 45χρονος Αλβανός, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα μας , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε για 14 χρόνια , Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές αρχές, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, προώθηση γυναικών στην πορνεία και βιασμό.

-Στα Ιωάννινα , συνελήφθησαν κοντά στο αεροδρόμιο , δύο Αλβανοί,οδηγοί τουριστικού λεωφορείου, αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, γιατί διευκόλυναν τη είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε δύο αλβανούς λαθρομετανάστες, ηλικίας 19 και 29 ετών. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ σε βάρος του 60χρονου οδηγού εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

-Στον Ασπρόπυργο έπιασαν έξι «μετανάστες» από τη Νιγηρία, έναν Αιγύπτιο , έναν Πακιστανό και έναν από την Γκάνα, που έκλεβαν αυτοκίνητα. Αυτά τα φτωχαδάκια είχαν μόνο 6.200 ευρώ.

- Στην Αιδηψό έπιασαν δέκα Πακιστανούς γιατί διακονούσαν αφορολόγητα τσιγάρα και κλεψίτυπα CD.

-Στα Χανιά. συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί , κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, οι οποίοι κατά τη διενέργεια ελέγχου , κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ είχαν μαζί τους και πλαστά έγγραφα άλλων προσώπων.

Και ενώ αυτή είναι η πραγματικότητα του 24ώρου, από τη δράση των «μεταναστών» χωρίς την εγκληματικότητα, ληστείες και κλοπές, στη Βουλή, τα « δημοκρατικά κόμματα», συζητούσαν και καταδίκασαν την περιοδεία του Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι. (Δηλαδή την επόμενη φορά που θα πάει για ψώνια στη λαϊκή ο Μπαρμπαρούσης χρειάζεται την άδεια του προέδρου της βουλής και τον κηδεμόνα του ;).

Απίστευτα πράγματα . Μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατέληξε σε κείμενο τεσσάρων σημείων, που «καταδίκαζε πολιτικά» τη βία και τα επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που το ψήφισαν η ΝΔ, η ΔΗΜΑΡ και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης απουσίαζε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν λευκό. Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή στο κείμενο δεν υπήρχε ο όρος ρατσιστική βία και το ΚΚΕ, που ξέρει από βία και επεισόδια, επειδή «τα φαινόμενα πρέπει να εξεταστούν με ψυχραιμία». Ο βουλευτή της Ν.Δ Κ. Γκιουλέκας, που ήλπιζε στη συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ , κατά της «βίας» απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Μα καλά. Σας δέρνουν τους βουλευτές και ψηφίζετε λευκό;» ...Στη συνεδρίαση της Επιτροπής δεν συμμετείχε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, γεγονός που στηλίτευσε ως ανησυχητικό ο πρόεδρος Χρ.Μαρκογιαννάκης.

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για το διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς».