Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΝΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ...

Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Ινδίας για εισαγωγή ναρκωτικών δισκίων στη χώρα μας

Μετέφερε τα ναρκωτικά από την Ινδία προς στην Ελλάδα αεροπορικώς μέσω ταχυδρομικού δέματος

Κατασχέθηκαν συνολικά –55 – δισκία, στα οποία ανιχνεύτηκε η ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη»

Συνελήφθη, χθες (21-09-2012) το πρωί στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 45χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

Η αστυνομική έρευνα, που γίνεται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών και ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ξεκίνησε όταν, προ λίγων ημερών, εντοπίσθηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από Ινδία, που περιείχε (55) δισκία ύποπτης χημικής σύνθεσης.

Τα δισκία, που είχαν ως τελικό προορισμό τα ΕΛΤΑ Ψαχνών Ευβοίας και παραλήπτη τον 45χρονο Ινδό, εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση και όπως διαπιστώθηκε ανιχνεύθηκε σε αυτά η ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη».

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας σε συνεννόηση με τις Εισαγγελικές Αρχές, παρέλαβαν το δέμα και σε συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά το παρέδωσαν στα ΕΛΤΑ Ψαχνών, όπου ύστερα από συνεννόηση με αρμόδιους υπαλλήλους, ειδοποιήθηκε ο 45χρονος προκειμένου να το παραλάβει.

Ο δράστης προσήλθε χθες το πρωί και μόλις παρέλαβε το δέμα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς, ενώ τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και διατάχθηκε η κράτησή του και η παραπομπή του την Δευτέρα (24-09-2012) ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν αμείωτα.