Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πολίτης πυροβόλησε αλλοδαπούς που επιτέθηκαν στο γιο του

Υπερασπίστηκε  τη ζωή του παιδιού του πυροβολώντας  τους αλλοδαπούς που απειλούσαν  να τον σκοτώσουν και βρέθηκε…  κατηγορούμενος ένας πατέρας  στην Αργολίδα!

 Η Αστυνομία τον αναζητά παντού για να τον συλλάβει με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας!

Ο 60χρονος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της κατοικίας του στην περιοχή Θερμησία της Αργολίδας, όταν είδε ξαφνικά να εισβάλλουν αγριεμένοι δυο αλλοδαποί από τη Νέα Γουινέα και να διαπληκτίζονται με τον 24χρονο γιο του τον οποίο απείλησαν. Ξαφνικά, οι εισβολείς όρμησαν εναντίον του νεαρού και τον χτύπησαν με μια πέτρα! Ο κίνδυνος που αντιμετώπιζε το παιδί του, έκανε τον πατέρα να «θολώσει»…

Χωρίς να  το πολυσκεφτεί, άρπαξε μια  κυνηγητική καραμπίνα και πυροβόλησε τους δυο αλλοδαπούς, τραυματίζοντάς τους στα πόδια! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση για να αποφύγει τη σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ ο γιος του ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του. Στο σπίτι έφτασε και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.